Zgodovina podjetja

PANMONT je bil ustanovljen z razvojem samostojne obrtne delavnice, ustanovljene leta 2007, s ciljem širjenja poslovanja po vsem svetu in ponujanja trga višji ravni odličnosti na področju industrijske montaže, montaže in opreme. Da bi dosegli svoje cilje, je PANMONT sestavil skupino izkušenih in certificiranih obrtnikov in inženirjev, ki se zavežejo, da se bodo v vsakem projektu trudili za zagotavljanje storitev, ki izpolnjujejo najvišja pričakovanja. Cilji so nas pripeljali do razvoja tudi v času gospodarske krize, kar je pripeljalo do potrebe po ustanovitvi podjetja, ki ima še širšo širitev. Družina je v lasti in upravlja, vodimo naše podjetje na načelih celovitosti, zagotovljene kakovosti in učinkovitosti.

Naše podjetje se ukvarja predvsem z TIG (WIG) in MIG / MAG varilnimi postopki. Prav tako smo specializirani za zagotavljanje storitev na področju industrije in energije, kot so namestitev industrijskih strojev in opreme, hidroelektrarne in termoelektrarne, vetrne elektrarne, rafinerije nafte itd. Zahvaljujoč naši predanosti, profesionalnosti in brezkompromisnih standardov smo razvili dolgoročno sodelovanje z vodilnimi podjetji na področju industrije. Nenehno se bomo izboljševali, da bi svojim kupcem zagotovili izjemno vrednost z visoko kakovostjo in učinkovitostjo, kar nas postavlja v ospredje našega poslovanja.

Naša ekipa

Naše izkušeno osebje je dobro obveščeno in vedno pripravljeno na dodatna prizadevanja. Zelo selektivni smo glede tega, kdo zaposlujemo za poslovanje, zato smo izbrali le najboljše ljudi, ki so na voljo za delo v naši organizaciji, da bi najbolje služili našim strankam. Na PANMONT-u smo zelo resno upoštevali potrebe in skrbi naših strank. Velika služba za stranke je naša glavna prednostna naloga. Prizadevamo si, da bomo čim bolj učinkoviti in produktivni ter da bomo ves čas ohranjali najvišje standarde.

Naše poslanstvo, vizija in vrednote

Sami se opredeljujemo po standardih, ki so jih določili proizvajalci svetovnega razreda. Naša zaveza k odličnosti je bila temelj naše filozofije že od začetka. Smo fleksibilni in odzivni na trge in stranke, ki jim služimo, kar zagotavlja, da so vsi projekti izdelani v natančne specifikacije, izpolnjeni v okviru proračuna in dostavljeni po dogovorjenem časovnem razporedu. Kot naša stranka lahko pričakujete veliko pozornosti do podrobnosti in skrbnega reševanja problemov.

Z izdelki najvišje kakovosti, stalnim razvojem in našimi osebnimi storitvami lahko pohvalimo ugled zaupanja vrednega partnerja, znanega po vsem svetu. Naši pretekli rezultati dokazujejo našo prilagodljivost, spretnost in izkušnje. V idealnem primeru smo primerni za vsak projekt po vsem svetu.